Over mij

Prettig kennismaken

Over mij

Mijn naam is Kim Dreef - van Gasteren en ik woon in Apeldoorn alwaar ik ook mijn praktijk heb.


Bij het Veterinair Homeopathie College Nederland te Lochem heb ik mijn opleiding tot Klassiek Homeopaat voor Dieren gevolgd. Daarvoor had ik al een opleiding HBO-Verpleegkunde afgerond en heb ik jaren als trauma-verpleegkundige gewerkt in het ziekenhuis. Toch besloot ik mijn hart te volgen en met dieren te gaan werken. Een keuze waar ik nog geen seconde spijt van heb gehad !


Het is prachtig om te zien wat de homeopathie voor dieren kan betekenen. Zowel mentaal als fysiek, zowel acuut als chronisch, de homeopathie biedt uitkomst en zorgt ervoor dat het dier weer in balans kan komen.


Ook heb ik een opleiding gevolgd aan het Celzouten Instituut Nederland. Tijdens deze opleiding heb ik ondervonden dat het gebruik van Sch├╝sslerzouten een goede aanvulling kan zijn op de homeopatische behandeling van het dier.


Met de Sch├╝sslerzouten behandel ik zowel mens als dier.


Op deze site kunt u verder lezen over de verschillende mogelijkheden van behandeling in mijn praktijk.

Kim Dreef, eigenaar

Volg ons op Instagram

@equosano
Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.