05 mei

Consult in Corona-tijden

Ook voor mijn praktijk betekent de huidige situatie dat er veel moet worden aangepast. Inmiddels zijn er een aantal versoepelingen doorgevoerd waardoor ook een consult in mijn praktijk weer mogelijk is. Ik neem hiervoor de benodigde maatregelen.

Voor alle dieren die al in behandeling zijn geweest, wordt het vervolgtraject zo goed mogelijk voortgezet en kunnen, in overleg, voorgeschreven middelen uiteraard gewoon verzonden worden. Daarnaast kunnen vervolgconsulten op een aangepaste wijze plaatsvinden. Ik verzoek eigenaren die een vervolgconsult willen met mij contact op te nemen zodat we kunnen bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Bent u nog niet met uw dier in mijn praktijk geweest maar wilt u toch graag een behandeling opstarten, neem dan alstublieft gewoon contact met mij op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden die er wél zijn!

Ga naar het contactformulier op mijn site en vul uw gegevens in.
Ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op.