14 apr

Gaukje

Op 7 december 2017 kreeg ik Gaukje, een 4-jarige vosbonte mini-merrie. Als je door haar slechte conditie heen keek, zou je vast en zeker een prachtige pony kunnen zien.

Ze had het een tijd slecht gehad en daar moest wat aan gebeuren. Ze had een doffe vacht, over haar hele lichaam bultjes en wondjes, ze was mager, had wormen en vooral de trieste blik in haar oogjes baarde mij zorgen. Natuurlijk ben ik gelijk goed gaan voeren, vitamine spuit, tandarts, hoefsmid, wassen, ontwormen, noem het maar op. Ik zag haar zekere sterker worden maar de bultjes en de trieste blik in haar ogen bleven.

Ik liet haar beleren en we kregen samen een steeds hechtere band. Samen genoten we van onze ritten maar toch klopte het gehele plaatje voor mijn gevoel nog niet.

Ik vertelde Kim over mijn nieuwe pony en de problemen die ik met de pony had. Door Kim heb ik wel een hele andere kijk gekregen op de homeopathie. Ik zag alleen maar zweverig gedoe en Kim is alles behalve dat.

Al snel na ons eerste gesprek was Kim bij mijn op stal en heeft ze voor mijn pony een behandelplan opgesteld aan de hand van heel veel vragen en een goede observatie.

Ik kreeg de middelen thuis gestuurd en de behandeling kon beginnen. Het eerste resultaat was al best snel zichtbaar. Echt waanzinnig gewoon! Ze glom!

Kim is een echt vakvrouw en weet haar kennis goed en duidelijk over te brengen. Een echte aanrader. Ze heeft een enorme passie voor haar vak en is enorm betrokken bij het herstel. Dankzij Kim heb ik een prachtige, 5 jarige merrie waar ik intens van geniet.

Nogmaals bedankt daarvoor!

Liefs, Nicolette

P.S.; vooral leuk dat Ɣlle paarden ertoe doen, niet alleen de wedstrijdpaarden!