05 mei

Kiki

Mijn Britse korthaar poes Kiki was vlak na haar adoptie uit een gezin met kinderen en meerdere katten niet helemaal haarzelf. Kiki bleek zo ineens een erg introverte kat die het liefst in een hoekje ging zitten en geen contact zocht. De komst van de jonge, en totaal tegenovergestelde, Brits korthaar poes Kees bleek ook geen oplossing… Het leek alsof Kiki wel graag contact wilde maar gewoon geen contact kon zoeken. Ik heb toen de hulp van Kim ingeroepen.

Kim was direct beschikbaar voor hulp en toonde meteen begrip voor de situatie. Ze stelde directe vragen voor haar anamnese en ik voelde me meteen serieus genomen. Er was totaal geen sprake van zweverigheid of voor mij “vage” terminologie. Binnen een dag had ik de middelen voor Kiki in de post.

Ik heb nu een totaal andere kat in huis lopen! Kees en Kiki zijn dikke vriendinnen en Kiki laat zich graag zien, zelfs als er bezoek komt. Ze is van een schuchtere timide poes verandert in een lieve dame met meer zelfvertrouwen en durf.

Ik zou Kim zeker aanraden vanwege haar zeer uitgebreide kennis maar zeker ook haar nuchterheid, doortastendheid en empathie voor zowel huisdier alsmede de eigenaar.